3 Kas 2008

Geçenlerde Delfina'nın bu yazısında bu program ile tanıştım. Kendisi çok şık headerlarını bu fotoğraf programı ile yapıyormuş. Ben de eskiden beri alıştığım Ulead'ın Photo Impact'ini kullanıyordum, Photoshop da elimde olmasına rağmen tam anlamıyla ona pek alıştığımı söyleyemeyeceğim. Bu bedava programı indirdim ve denedim.

Öncelikle programın Türkçe erişim panaline sahip olması çok kolaylık sağlıyor. Bunun yanısıra otomatik konstrast, parlaklık, ışıklandırma vs. ayarlarını çok kolay yapabiliyor. Yeniden boyutlandırma,kenarları yuvarlatma ve kırpma çok kolay. Tabi bunların yanısıra hareketli gif resimleri oluşturma ve kolajlar yapmak için de muhteşem.

Benim en çok ilgimi çeken ise programa yüklenmiş, resmi süslemek amacıyla kullanabilecek çerçeveler, resimler ve ikonlar. Benim kullandığım programlarda da bu özellikler var ama insan bir süre sonra sıkılıyor ve eğer o özel bir programsa ancak kendi formatında ilavelre yapılmasına izin veriyor.
Next
Sonraki Kayıt
Previous
This is the last post.

2 comments:

  1. program için çok teşekkür ederim, sağolun.
    bloğunuz harika maşallah.
    ellerinize sağlık
    hemen sizi linklerime ekliyorum

    YanıtlaSil
  2. Delfina sayesinde bende kullanıyorum ve çok keyifli gerçekten.ama hareketli gif falan yapıldığını bilmiyordum.tiyo verebilirmisiniz acaba.sevgiler.

    YanıtlaSil